top of page
Ieškoti

Naujiena - Barre treniruotės!

Nuo gegužės mėnesio turėsime naujienų studijos tvarkaraštyje - ta-da-da-dam!

Startuoja Barre treniruotės mūsų studijoje Antakalnyje!!! Jas ves sertifikuota BodyBarre® instruktorė Gintarė Bukytė.

KAS YRA BARRE? Barre yra vidutinio intensyvumo viso kūno treniruotė (taigi šiek tiek intensyvesnė nei kalanetika ar pilates). Treniruotė yra valandos trukmės, per kurią turime apšilimo ir pasiruošimo treniruotei dalį ant kilimėlių, pagrindinę dalį prie atramų (baro kėdžių) ir atvėsimo bei tempimų ir atsipalaidavimo dalį ant kilimėlių.

KOKIA BARRE NAUDA? Barre treniruotėse stiprinamas visas raumenynas, širdies ir kraujagyslių sistema (tai reiškia, kad per treniruotę šiek tiek pakeliamas širdies susitraukimų dažnis, arba, liaudiškai, pulsas) , gerinama laikysena, didėja lankstumas, judesių koordinacija ir pusiausvyra. O kur energijos ir geros nuotaikos pliūpsnis sportuojant energingai, elegantiškai ir nenuobodžiai!

KADA? Barre treniruotės vyks nuo gegužės mėnesio antradieniais ir ketvirtadieniais 10 val. ryto. Jei esi iš tų, kuri jau pažino tą jausmą, kad tikroji diena ir energija VEIKTI atsiranda pasportavus, tada - labai kviečiame!

KAM SKIRTA? Jauno ir vidutinio amžiaus moterims. Visuomet, prieš pradėdamos bet kokią sportinę veiklą pasikonsultuokite su kvalifikuotu kineziterapeutu ar sporto gydytoju.



37 peržiūros

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page